Workshop composteren in de stad, zondag 10 mei

Let op: de locatie van de workshop om 15.00 is veranderd!
Dit moet zijn: Molli, van Ostadestraat 55 hs


Maak kennis met de gedachte achter Transition Towns en met de mensen die het concept in de praktijk proberen te brengen in de Pijp in Amsterdam. Voor iedereen die meer wil weten. Gratis! Wees niet verlegen: breng grootse nieuwe ideeen of zelfgemaakte koekjes mee!

12.00 Transition Thee In ekologische experimenteertuin Swomp, Rustenburgerstraat 438/440. Naast helpen met tuinieren kun je een introductie krijgen in het idee achter Transition Towns. Ook kunnen mensen die bezig zijn met Transition Towns of gerelateerde onderwerpen, elkaar ontmoeten.

15.00 Composteren in de stad In de stad zelf compost maken, zelfs zonder tuin? Op deze Transition Thee gaan we zelf een wormencompost bouwen, en laten we zien hoe je met niet meer dan een melkpak je groenteafval kan composteren. Met filmpjes om te zien hoe het moet, om het daarna in de praktijk te brengen. Molli, van Ostadestraat 55 hs.

Transition Tea wordt elke 2e zondag van de maand georganiseerd door Transition Town de Pijp. Meer info: http://www.depijp.transitiontowns.nl of mail: info@depijp.transitiontowns.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: